Wish Upon A Leprechaun

Irsk hell er jo legendarisk, og hele mytologien rundt dette er noe av det største som Irland er kjent for og som de også er ivrige til å promotere. Naturligvis så er det også noe som passer veldig bra for slots, fordi hele systemet rundt slots og disse tingene er basert rundt hell og å ha flaks. Det er ikke rart man lager slike slots akkurat. Dette er et godt bidrag også, det må en si, det er positivt og fargerikt, og det fungerer liksom, slik at man kan finne mye bra her om man ønsker det.

Bakgrunnen i sloten som ligger bak hjulene er en himmel fylt opp med regnbuer, så klart. Det er jo en fantasifull versjon av et slikt tema, som de tenderer til å være også. Det er en fin og høyoppløst slot, og musikken passer godt inn, sannsynligvis så er det en melodi du har hørt før.

Innhold i Wish Upon A Leprechaun

Det er Blueprint Gaming som har laget denne sloten, og det er jo et tema som blir brukt mye, så det erjo verdt et forsøk å prøve å være litt annerledes enn hva som har kommet tidligere. Det er fem hjul her og 20 betalingslinjer og det er faktisk mange ulike moduser og måter å vinne på, som vi skal se på. Du kan også spille opp til hele 500 pund per spin, eller 5000 kroner! Det betyr at det er svært sannsynlig at pengene forsvinner fort, men også at om du vinner, så vinner du stort.

Når det kommer til symbol, så er det i all hovedsak de vanlige som du har sett andre steder. De er som sagt godt laget og det er hytta til Leprechaun alle befinner seg i. Du har kortsymbol for de lavere verdiene, i tillegg til hestesko, brønner, og hatter. Det som gir deg mest er regnbue logoen, og den kan gi deg 500 mynter per betalingslinje. Wild gir det samme og erstatter alle andre symbol utenom Bonus symbolet.

Det er som sagt mange funksjoner og moduser her, og det finnes hele fem moduser i noe som heter Lucky Charm Bonus, som alle skjer tilfeldig på enhver spin. Den ene heter Infectious Wilds og du får en respin når disse lander på hjulene. De Wild du har fått blir da låst på hjulene for den spinnen. They Think It’s All Clover gir deg en Stacked Wild på en av de fem hjulene, det øker potensialet ganske bra.

Colossal Spin gjør 3 hjul i nærheten til det samme gigantiske symbolet. Spin Streak er en fin funksjon, da når du vinner, så blir de symbolene du vant med holdt på plass og du får en respin. Dette skjer videre så lenge du får et likt symbol eller en Wild som legges til samlingen, og du får en sluttgevinst med alle symbolene. Bonus Boost gir deg rett og slett flere Bonus symbol enn vanlig og den øker sjansen for at du skal få Pots O’ Luck Bonus.

Gratis spins i Wish Upon A Leprechaun

For å sette i gang Pots O’ Luck Bonus så må du få bonus symbolet på hjulene 1, 3 og 5 samtidig. Du må da velge mellom forskjellige skattkister for å vite hvilken versjon du får spille. Den ene heter Chests O’ Plenty og det er noe som minner om Deal or No Deal. Du får velge mellom ulike kister og du fjerner verdier fra skjermen, du får valget mellom å akseptere det du har valgt, eller gå helt til den siste, som du da vinner.

Nags T’ Riches er et hesteløp og du må spinne et heldig hjul som viser deg hvor fort du kommer deg fem og du får multipliers på veien. Dette slutter når du lander på en Collect symbol, eller om du har samlet Big Money som tar deg til en annen funksjon. Det heter Big Money Bonus og du må da velge 1 av jockeyene som da skal konkurrere mot hverandre. Det er store multipliers du kan vinne her og om din jocket vinner, så kan du forvente store gevinster.

End O’ The Rainbow gir deg et Scatter symbol og når disse lander så lyser en regnbue over hjulene opp og gir deg et symbol som blir gjort om til Wild. Du kan gå opp fire nivå her, og på vær av de så kan du få en ny Wild. Du kan finne gull på enden av regnbuen her. Clovers Rollover gir deg 10 gratis spins, og du kan få et Colossal symbol som kan dekke de tre midterste hjulene. Om det lander komplett, så er det som å få 9 Wilds på disse hjulene!

Det er mye moro her, og det er ikke så vanskelig å forstå hva som foregår, så vi anbefaler Wish Upon A Leprechaun høyt og du bør prøve det.