Reel Rush FinnFreeSpins

Introduksjonen av Reel Rush

Reel Rush er en av automatene vi ønsker å anmelde fordi vi synes den virkelig er flott. Den er laget av Net Entertainment og har et tema om frukt. Stilen automaten har når det kommer til designet kan faktisk minne litt om Mario spillene for blant annet Nintendo. Vi er veldig glad i de fleste automatene til NetEnt og det tror vi du er også, hvis du kjenner til leverandøren. Denne automaten synes vi faktisk er en av de bedre automatene til Net Entertainment og vi anbefaler den på det sterkeste!

Reel Rush er en 5 hjuls automat med 3125 gevinstlinjer. Du forventet kanskje ikke et så stort antall gevinstlinjer, men Reel Rush har faktisk så mange. Reel Rush har muligheten til å utbetale hele 480 000 mynter og utbetalingsprosent er høyere enn for de fleste automatene til NetEnt. Reel Rush ble lansert helt tilbake i 2013 og har vært ganske lenge på markedet. Selv 5 år senere er den fortsatt utrolig populær og spilt av flere spillere på nett.

Innsats og autospill

Du kan satse så mye som 1 000 kr i Reel Rush. Du kan stille inn innsatsnivået ditt og myntverdien for å endre denne innsatsen. Hvis innsatsnivå er på 10 av 10, og myntverdien er på 2.00 kr, som er det meste, så vil du satse dette beløpet. Det minste du kan satse er 5 kr per spinn.

Det er også en autospill funksjon du kan bruke for at hjulene skal spinnes automatisk.

Symboler og utbetalinger

Som vi sa i sted har spilleautomaten mulighetene til å utbetale hele 480 000 mynter. Dette er virkelig en god sum med penger, spesielt når du kan satse ganske mye også. Som nevnt over kan du ha en myntverdi på 2.00 kr og dette vil si at hver eneste mynt i Reel Rush er verdt 2 kr. Så da kan vi enkelt gangen 480 000 x 2 og du får svaret. Dette blir 960 000 og dette er litt av en sum. Du kunne vel tenke deg å vinne denne summen med penger? Det skulle vi likt også.

Som vi nevnte tidligere har Reel Rush en utbetalingsprosent som er høyere enn de fleste utbetalingsprosentene i Net Entertainment sine spill. Prosenten i Reel Rush ligger på 97%. Normalt sett er utbetalingsprosenten på 96% til 96.9%, og derfor er det ganske flott å se at en automat som er NetEnt sin har en som er høyere enn vanlig. 480 000 mynter og en god utbetalingsprosent – dette klager vi ikke på. De fleste er nok fornøyd med dette.

Reel Rush har et tema om frukt. Denne fruktene ligner litt på drops og de er designet på en morsomt måte i og med at de ligner på Mario fra Nintendo. Symbolene har muligheten til å utbetale ganske gode summer, spesielt jordbær, ananas og sitron. Dette er symbolene som utbetaler mest. Det er så klart enda flere symboler i automaten med dette er de viktigste i tillegg til wild symbolet. De fleste vet hva et wild symbol kan gjøre og dette er å erstatte alle de andre symbolene. Dette er så klart utenom eventuelle scatter og bonus symboler.

Funksjoner og bonuser

Det som gjør Reel Rush spennende er funksjonene den har. De kunne nesten kalt automaten Respin Reel Rush, i og med at det som gjør automaten spennende er respinn funksjonen. Denne funksjonen aktiveres etter hver eneste gevinst og stopper når du ikke får gevinst. Får du en gevinst etter den femte gangen du fikk en respinn, så vil du få free spins.

I free spins bonusen så er det hele 3125 måter å vinne på og det er her du kan vinne de store summene. Tenkt deg å få 6 gevinster på rad også får du free spins i tillegg til 6 gevinster totalt. Uansett om man kanskje ikke vinner 480 000 mynter, så vil man i alle fall vinne en god del med mynter om man skulle være så heldig at dette skjer. Du får forresten 8 free spins.

Leverandøren

NetEnt er en av de største leverandørene. De lager ufattelige gode spill. Så klart passer ikke alle spillene deres alle spillere, men det skal litt til at du ikke finner et spill du liker. Reel Rush er en av deres bedre spill og vi tror du kommer til å like det ganske godt. NetEnt startet i 1996 og siden den tid har de lagd hundrevis av spill. Dette er ikke bare spilleautomater med også live casino spill. De har mest av spilleautomater så klart og de har mange populære titler.

Oppsummering

Reel Rush er som sagt lagd av NetEnt og den har 5 hjul. Her kan du vinne på 3125 måter og du kan vinne opp til 480 000 mynter. Reel Rush har både respins og free spins, samt en utbetalingsprosent som ligger på 97%.