Omtale av spilleautomaten Wolf Gold

Wolf Gold er en online spilleautomat med 25 linjer, fem hjul, og progressiv jackpot. Det kan spilles for ekte penger eller gratis på nett, og spillet har mange måter du kan få bonus og gevinster på. Spillet har både wild- og scattersymboler, multipliere, free-spin bonus, og en spennende jackpotmodus – hvor enten mega jackpot eller opptil 100 ganger gevinst er mulig. Pragmatic Play har denne gangen lagt temaet til sitt spill rundt dyreliv og naturriket på det nord-Amerikanske kontinentet, derav temaet rundt ulver.

Introduksjon og spilldesign

Det finnes 8 symboler tilsammen som er en blanding av dyr (ørn, bison, hest, og fjelløve) – samt de velkjente kortsymbolene fra knekt til ess. Selvsagt finner vi også her jackpot-symboler, mega-symboler, Wolf Gold gratis spinn, og wild som er den praktfulle ulven. Wolf Gold ser stilig ut, med sin vakre natur i bakgrunnen fra Amerikansk skogsnatur i fjell og daler. Spillet har progressiv jackpot, og maks gevinst på 250,000. Det mange spillere liker best med denne automaten er jackpot-funksjonaliteten, som vi kommer nærmere innpå nedenfor.

Hvordan spille Wolf Gold

Når du spiller med dine egne penger i Wolf Gold, har du valg om myntinnsats fra 0.01 til 0.50, og 10 mynter på hver av de 25 linjene. Største innsats på ett spinn er dermed 125 – og det skulle gi nok vinnermuligheter til å holde spenningsnivået oppe for både nybegynnere og drevne spillere. Det kan derimot være lurt å først øve seg på Wolf Gold ved å spille det gratis, eller satse med færre mynter og linjer i starten. Som vanlig har du kun noen få enkle knapper å forholde deg til i spillet. Du kan starte og stoppe hjulene med ”Spin” knappen i midten, men også sette på automatisk spinning med ”AutoPlay” funksjonen.

For å snakke litt mer om symbolene i Wolf Gold så bør du holde øynene åpne etter free spin, scatter, og wild. Som nevnt tidligere er ulven altså wild – og han kan bytte ut et hvilket som helst symbol på en linje, unntatt scatter eller fullmåne. Ulven i måneskinn dukker faktisk opp relativt ofte i spillet. Fullmåne-symbolet i seg selv kan være gull verdt. Får du 6 eller flere måner på hjulene så setter du igang jackpot-minispillet. Hvis det starter opp så vil månene fryse fast i posisjon mens de andre symbolene kan spinne rundt på hjulene – og skape mulige kombinasjoner for jackpots.

Det er også her det meste av spenningen i Wolf Gold slots ligger. De tre gratis spinnene du får i jackpot-modus kan påvirke enda flere gratis spinn til å sette igang hvis flere månesymboler skulle dukke opp. Hver ny måne tilsvarer ytterligere 3 nye gratis spinn i Wolf Gold. Og ikke nok med det, men hvert månesymbol representerer også en gevinstverdi, eller liten / stor jackpot. Greier du etter alle disse gratis rundene med spinn å fylle opp alle 15 plassene med månesymboler – ja da utløser du hele den store mega-jackpotten. Som med alle progressive jackpotter så kan man selvsagt ikke forvente store sjanser for å utløse denne – men Wolf Gold hare mye å by på ellers.

Hvis ingen flere fullmåner skulle dukke opp, ja så har du allikevel en minimum gevinst i form av den sammenlagte verdien av antall måner du klarte å låse opp. Her snakker vi om alt fra 1x til 100 ganger ditt opprinnelige innskudd. Altså ganske betydelige beløp. Men foruten jackpot-rundene så er det mye spenning å hente i normale spinn også. Wolf Gold har en tendens til å øke dine sjanser for utbetaling dersom man øker antall mynter du satser per linje – istedet for nødvendigvis å øke myntinnsatsen i seg selv.

Wolf Gold jackpot og gevinster

Den største jackpotten i Wolf Gold er som nevnt megajackpotten som krever alle månene over alle feltene. Men glem ikke at du fort kan få mye større pengegevinster i Wolf Gold som egentlig er mye bedre enn en jackpot. Oddsene for å få den største jackpotten er selvsagt liten, så med riktig innsats, litt tålmodighet, og akkurat de riktige multipliere til riktig tid så kan gevinstene i dette spillet bli riktig så store. Scatter og mega-symbolene eksempelvis bidrar mer til å gjøre Wolf Gold variert. Får du 3 scatter-symboler så settes det i gang hele fem gratis spinn. Symbolene er representert av Grand Canyon bilder.

Du må få disse på hjul 1, 3, eller 5. De tre midterste hjulene vil deretter få et 3 x 3 symbol på hvert av disse gratis spinnene – det vil si at de spinner sammen i en gruppe på 3 for å danne ett større symbol. Dette betyr egentlig at man nærmest er sikret fem ganske gode gevinster, som i realiteten skjer oftere, og kan bygge seg opp til mer enn hva du kan få i Wolf Gold jackpot siden man kan være heldig å få fra 20x til 140x flerdobling av utbetaling på denne måten.