Cleo`s Wish

Cleo`s Wish er enda en slot i katalogen antikke Egypt som tema. Det er ikke akkurat få av disse og det hadde vært interessant å se hvor stor suksess de ulike utviklerne faktisk har med disse. Ikke for at de er dårlige slots sånn sett, men kanskje fordi spillerne blir litt mette? Uansett, så er Cleo`s Wish, og den er litt mer tegneserieaktig enn mange andre slike slots. Det er i det minste en forandring fra andre slots, og det er jo heller ingen tvil om at det er veldig godt laget heller. Hjulet er fylt med bra lagde symbol, og i bakgrunnen så har man pyramidene.

Ikke at det er noe nytt, men man har gjort det litt annerledes her. Du har elven Nilen som løper i mellom og det er pyramider og sfinksen på vær side. Det gjør det litt mer fullt av liv og farger, og man har liksom ikke forsøkt å være mystiske her. Det er noe utviklere er veldig glade i å gjøre, men det finner man ikke i Cleo`s Wish, noe som jeg liker egentlig. Også musikken er passende i forhold til det man har laget her, og det er til forskjell fra mange slots et positivt og fargerikt slot. Så la oss se på om det har noe mer å tilby oss enn akkurat det.

Tilbake igjen til Egypt

Det er NextGen Gaming som har laget denne sloten og man kan forvente kvalitet av disse, da de vet hva de driver med. Selv om de har laget en slot med et vanlig tema så har de gjort en god jobb. Det er fem hjul her og 25 betalingslinjer. Du kan spille opp til 60 pund per spin, eller 600 kroner. Det finnes flere muligheter til å vinne, med masse funksjoner lagt til.

Det ser altså litt annerledes ut enn hva man kanskje er vant med, fordi slike slots tenderer å være svært seriøse, men det har man heldigvis unngått å gjøre med Cleo`s Wish. Du har symbol som ikke er så unike kanskje dog. Du har A, K, Q, J, 10 og 9 som lavere betalende symbol og du har skaraber, ankher, armbånd og Cleo`s Wish logoen for de litt mer verdifulle symbolene. Cleopatra selv er Wild symbolet og gir deg 500 mynter for 5 på en betalingslinje og den bytter ut alle andre symbol utenom scatteren.

Moduser i Cleo`s Wish

Det finnes 3 moduser som blir satt i gang tilfeldig under spillingen din. Den første heter Sands of Fortune for alle symbol av høyere verdi; logoen, skaraben, armbåndet og ankhen blir gjort om til et eneste symbol for større gevinster. Så får du Add Wilds Reels hvor du får Wild tilfeldig utlagt på hvilken som helst posisjoner på hjulene. Den siste av disse er Guaranteed Wild Reels hvor alle 5 hjulene kan bli gjort om til Guaranteed Wild Reels og hvor du kan få et Wild symbol på hjulet for den spinen. Så du kan få 5 Wild symbol sånn.

Det finnes også 2 gratis spins moduser og du trenger tre eller flere pyramide scatter for å velge mellom 2 kort. Da får du enten Cleo’s Parade eller Eternal Riches.

I den førstnevnte så får du en Stacked Wild på hjul 5 og den beveger seg et hjul til venstre på vær gratis spin. Det er også mulig å få enda flere Stacked Wild og de beveger seg hele tiden en posisjon til venstre. Du kan få flere gratis spins om du får 3 Scatter igjen. Da får du igjen en Stacked Wild på hjul 5. Du får ikke et bestemt antall gratis spins, men den slutter når den siste Stacked Wild som du har når hjul 1.

Eternal Riches gir deg mellom 5 og 10 gratis spins, og her er det bra å få så mange WIld og Scatter symbol som mulig, fordi det legges til i noe som heter Super Spins Win Multiplier. Du kan også få flere gratis spins om du får flere Scatter symbol.

Når du har spilt igjennom alle dine gratis spins i Eternal Riches så spilles Super Spins. Antallet Super Spins du får avhenger av hvor mange Scatter symbol du fikk og hvor mye måleren er fylt opp. Du får også multiplier hvor nummeret er bestemt avhengig av hvor mange Wilds du har fått. Så det er et ganske stort potensial her som du sikkert forstår selv. Det er en positiv overraskelse på mange måter, fordi det er ikke noe en kanskje forventer av Cleo`s Wish faktisk.

Du kan vinne mye penger på Super Spins, får du masse Wild og Scatter så er du faktisk garantert det. Så vi anbefaler Cleo`s Wish høyt. Selv om temaet er ganske kjent og prøvd, så er jobben man har gjort med det ganske imponerende og de fortjener at du i det minste gir det en sjanse.