7 Sins FinnFreeSpins

Introduksjonen av 7 Sins

7 Sins er en automat laget av Play’n GO. Dette er ikke hvilken som helst leverandør. De er innovative og leverer veldig gode spill, men vi skal snakke mer om dem etterpå. 7 Sins er en automat og alle automater har et tema. Temaet til denne automaten handler om de syv syndene. Du vil legge merke til syv forskjellige flotte damer i den automaten og alle disse er på en måte en synd. Som det står i automaten er disse grådighet, begjær, vrede, fråtseri, misunnelse, latskap og hovmod. Du kan legge merke til alle disse damene og hvordan de ser ut av å spinne hjulene, eller så kan du ta en rask titt på utbetalingstabellen.

7 Sins har 5 hjul og ingen gevinstlinjer. Ingen gevinstlinjer? Tenker kanskje du. Vi kan vel egentlig si at det er linjer som gir gevinst, men det er ikke noen bestemte linjer. Så lenge et identisk symbol havner på hjul 1, 2 og 3, så blir det gevinst uansett. Dette er fordi 7 Sins er en 243 Way spilleautomat. 7 Sins er langt ifra det første automaten som er sånn og det kan det hende at du allerede er klar over. Vi er veldig glad i automaten hvor du kan vinne på 243 måter.

Innsats og autospill

I 7 Sins har du så klart mulighet til å endre hvor mye du satser. Det er som er flott i spilleautomatene til Play’n GO er at man alltid har så mange forskjellige valg når det kommer til akkurat hvor mye man kan satse. I 7 Sins kan du faktisk satse så lite som 1 kr og det meste du kan satse er 1 000 kr. I mellom dette kan du satse 2 kr, 5 kr, 10 kr, 20 kr, 50 kr, 75 kr og 100 kr. Du har litt mindre valg fra 100 kr og opp til 1 000 kr, men du kan i alle fall satse 200 kr, 300 kr, 500 kr og 750 kr. Generelt sett er dette en bra mengde med muligheter å satse med.

Autospill har du nok hørt om før. De fleste gamblere vet hva autospill er og dette er når hjulene spinnes automatisk, og det gjør at du ikke trenger å spinne selv – enkelt og greit. Det er en flott innstilling som de aller fleste leverandører velger å bruke i spillene sine. Det skal faktisk litt til at en leverandør ikke har denne innstillingen. Trykker du på denne knappen i automaten kan du velge å spinne enten 20, 50, 100, 250 eller 500 ganger. Så klart kan du stoppe autospill hvis du ikke ønsker å fortsette med det. Det er ikke sånn at hvis du velger 20 autospinn så må du fullføre disse. Du har også flere muligheter når det kommer til innstillinger for autospill som blant annet at de stopper hvis du vinner bonus eller hvis du vinner free spins. Autospill er for eksempel en veldig flott innstilling hvis du skal møte et krav for omsetning når det kommer til bonuser.

Symboler og utbetalinger

Du finner flere symboler i 7 Sins. Alle disse damene vil dukke opp på hjulene og i tillegg til disse vil du også se symboler som kløver, hjerter, spar og ruter. Automaten har også et syver symbol og et dobbel syver symbol. Begge disse er wild symbol. De kan ikke erstatte scatter symboler, men utenom dette kan de erstatte alle de andre.

Så klart er det også et scatter symbol og tre av dette symbolet vil gi deg free spins. Her kan du vinne 1112 ganger det du satser. Får du bare 2 scatter symboler på hjulene, så får du en ny sjanse. Her får du en sjanse til å vinne free spins eller pengepremier.

Under kan du se hva damene utbetaler for 5 symboler. Du kan også få 7 like symboler, men dette er bare i free spins bonusen. Da vil utbetalingene øke med en stor sum penger.

Grådighet utbetaler 100 kr – for 7 utbetaler den 5 000 kr

Begjær utbetaler 80 kr – for 7 utbetaler den 4 500 kr

Vrede utbetaler 60 kr – for 7 utbetaler den 4 000 kr

Fråtseri utbetaler 40 kr – for 7 utbetaler den 3 500 kr

Misunnelse utbetaler 40 kr – for 7 utbetaler den 3 000 kr

Latskap utbetaler 30 kr – for 7 utbetaler den 2 500 kr

Hovmod utbetaler 30 kr – for 7 utbetaler den 2 000 kr

Oppsummering

7 Sins er en automat som handler om alle de syv syndene grådighet, begjær, vrede, fråtseri, misunnelse, latskap og hovmod. Automaten kan by på noen skikkelig utbetalinger og return to player ligger på 96.28%. Du kan vinne free spins i 7 Sins hvis 3 scatter symboler dukker opp. Noe som er veldig flott er at du får sjansen til å vinne free spins av 2 scatters også. Hvis 2 scatters havner på hjulene vinner du enten free spins eller pengepremier.