Omtale av spilleautomaten Sea Hunter

Sea Hunter er en trehjuls videoslots-automat med fem spillelinjer. Temaet i spillet er basert rundt livet under sjøen, og det er Play N Go som står bak utviklingen. Den stemingsfulle og godt ainmerte grafikken står i god stil med undervanns-temaet, da med alt du kan forvente av fargerike fisker, havskilpadder, skattekister og mye mer. I denne omtalen av Sea Hunter tar vi et dypere dykk i hva som ligger bak denne populære spilleautomaten.

Introduksjon og spilldesign

Du tar en tur under havet som Sea Hunter, hvor målet ditt er å samle rette kombinasjoner av de vakreste fiskene på spillelinjer. Vær klar for å møte alt fra klovnefisker til hvaler – og hør lyden av kanonskudd fra gamle seilskuter idet du drar i land gevinst etter gevinst. Grafikken i Sea Hunter er flott laget, med vakre, fargerike fisker og bakgrunn. Både lydeffekter og musikk passer temaet godt – og man får en følelse av dykker på skattejakt etter noen runder med spillet.

Det du vinner kommer fra relativt små innskudd, for dette er nemlig spilleautomaten som er spesielt egnet for nybegynnere. Sea Hunter har med sine enkle tre hjul og fem linjer ingen altfor kompliserte kombinasjoner å holde orden på. Siden spillet er perfekt for nybegynnere så innebærer dette også mindre risiko. Riktignok vil du ikke vinne enorme summer i dette spillet – men det er heller ikke poenget når du først starter med online slots på nettet. Sea Hunter har derimot fordelen av å gi spillerne en gevinstrate på hele 96.83% – noe som betyr at du vil kunne vinne ganske ofte. Flere andre slots har en noe lavere gevinstrate enn dette. I praksis vil det si hvor ofte du vil kunne få igjen for det du setter inn, statistisk sett.

Se også opp for skapninger som lurer i havet, og som av og til vil svømme forbi deg på skjermen. Disse vil nemlig kunne gi deg sjansen til å flerdoble utbetalinger du får på hjulene. Ser du en brennmanet komme innom skjermen så gir dette dobbel gevinst. Havskilpadder er litt mer sjeldne, men kan firedoble din utbetaling. Havrokker har en 6x fordobling, mens enda mer sjeldne gjester som blekkspruter eller hvaler vil gi henholdsvis 10x eller 15x flerdobling av det du vinner. Altså ganske betydelig for totalen av hva du muligens kan vinne i Sea Hunter. Sea Hunter har ett spesialsymbol i form av en undervannsmine, som fungerer som wild-symbol.

Hvordan spille Sea Hunter

Tilsvarende mange lignende spill så bruker du et sett med knapper under hjulene hvor du velger hvor mye du vil satse på hver runde. Du setter minimum 1 mynt på hver linje, hvorav hver mynt er 0.05 i verdi. Maks er 100. Når du er klar bruker du Spin-knappen for å dra hjulene i gang. Hvis dette er din første gang på spilleautomat så anbefales det å trykke Spin manuelt i begynnelsen. Men etterhvert som du blir mer dreven med Sea Hunter kan du også dra fordel av spillets Auto Play funksjon. Med denne kan du sette et visst antall spinn som du vil dra i gang automatisk, slik at du slipper å trykke Spin hver eneste runde. Sea Hunter har ikke progressiv jackpot. På den annen side vil du kunne vinne mye hvis du er heldig og får de rette kombinasjonene – da spesielt takket være kanonfunksjonen i spillet.

Kanoner og Krutt

Det mest spesielle med Sea Hunter er altså de tidligere nevnte kanonene. På hver side av skjermen er det en skipskanon som vil lades opp hver gang du håver inn en gevinst. For hvert spinn som ikke bringer gevinst derimot så vil ladningen reduseres noe. Men – før eller senere vil de ha fått nok ”krutt” til å fyre av – og da skjer det et par spennende ting. Kanonene fyrer av etter to gevinstrunder, og forvandler et av symbolene dine til et annet tilfeldig symbol. Dette første av fire nivåer kan sette igang en kjedereaksjon hvor du plutselig kan vinne enda flere ganger på rad. Første nivå heter Growth Gun Cannon.

Skulle dette skje fire ganger etter hverandre, såkalt Sticky Shot Cannon, så låses et av dine symboler fast samtidig som du får et gratis spinn. Vinner du dette gratis spinnet i Sea Hunter så økes styrken på kanonene ytterligere. Fem vinn på rad, Wild Warhead – og du får plutselig nå tre undervannsminer på alle hjulene dine. Dersom du greier enda et vinn etter dette, altså totalt seks på rad, mottar du et bonus ekstra spinn med garantert gevinst, som i tillegg blir flerdoblet av en tilfeldig multipler mellom 2x og 15x. Denne mest attraktive bonusen av alle heter Multiply Mortar Cannon i Sea Hunter. Etter at du har gått gjennom alle forsøkene med kanonen så tilbakestilles kruttet i dem til null.

Alt i alt er Sea Hunter en festlig spilleautomat som vi kan anbefale om du så er nybegynner eller dreven spiller.